Οδηγός: Πώς να εφαρμόσετε τη μάσκαρα σαν επαγγελματίας για να απολαύσετε μακιγιάζ που διαρκεί όλη μέρα!

Οδηγός: Πώς να εφαρμόσετε τη μάσκαρα σαν επαγγελματίας για να απολαύσετε μακιγιάζ που διαρκεί όλη μέρα!

Οι περισσότερες από εμάς δεν συνειδητοποιούμε ότι η σωστή εφαρμογή της μάσκαρα μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση και την αισθητική του μακιγιάζ μας. Είτε είστε λάτρης του διακριτικού ορισμού των βλεφαρίδων είτε προτιμάτε δυνατό και εντυπωσιακό μακιγιάζ, θα πρέπει να ξέρετε πώς να εφαρμόζετε σωστά τη μάσκαρα.

Τι κάνει τόσο σημαντική την επιδέξια εφαρμογή της μάσκαρα;

Οι βλεφαρίδες με σωστά εφαρμοσμένη μάσκαρα είναι το κλειδί για να δώσετε ορισμό στα μάτια σας. Με καλό και αισθητικά ευχάριστο μακιγιάζ, τα μάτια φαίνονται μεγαλύτερα και πιο καθορισμένα. Όλοι θέλουμε μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, επομένως οι κατασκευαστές μάσκαρα ικανοποιούν πολλές από τις απαιτήσεις μας δημιουργώντας καινοτόμες μάσκαρα για όγκο, μήκος ή καμπύλη, και μερικές φορές ακόμη και 3 σε 1. Ωστόσο, αν δεν εφαρμόσετε σωστά τη μάσκαρα σας, ακόμη και η πιο ακριβή και καλύτερη μάσκαρα δεν μπορεί να σας βοηθήσει.

Η εφαρμογή υπερβολικής ποσότητας προϊόντος, οι κολλώδεις βλεφαρίδες που μοιάζουν με πόδια αράχνης, οι πολλοί σβόλοι που πέφτουν από τις βλεφαρίδες και οι μουτζουρωμένοι μαύροι λεκέδες στα βλέφαρα - αυτές είναι μερικές από τις πιο κοινές συνέπειες της κακής εφαρμογής μάσκαρα που μπορούν να καταστρέψουν εντελώς την αισθητική του μακιγιάζ. Αντίθετα, μπορεί να δημιουργήσουν ένα αποκρουστικό αποτέλεσμα που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το κομψό μακιγιάζ. Εάν θέλετε να αποφύγετε αυτές τις ατυχίες και ονειρεύεστε ένα αισθητικά ευχάριστο και μακράς διαρκείας μακιγιάζ ματιών, δείτε τις συμβουλές μακιγιάζ μας για το πώς να εφαρμόσετε σωστά τη μάσκαρα.

Πώς να εφαρμόσετε μάσκαρα - η προετοιμασία είναι προτεραιότητα!

Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα για να διατηρήσουμε τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες μας. Η μάσκαρα σίγουρα δεν θα κολλήσει στις βλεφαρίδες που είναι επικαλυμμένες με ακαθαρσίες από προϊόντα περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ, σκόνη ή νεκρό δέρμα. Αυτή είναι η πιο ουσιαστική πτυχή για τη δημιουργία μακράς διάρκειας και καλαίσθητου μακιγιάζ και είναι η πιο συχνά παραμελημένη δραστηριότητα ταυτόχρονα. Μπορείτε να απολιπάνετε τις βλεφαρίδες σας με έναν πολύ απλό τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τις περιποιηθείτε σωστά και, για παράδειγμα, να τις πλύνετε με λίγο αφρό από το τζελ προσώπου σας ή τουλάχιστον να τις ξεπλύνετε καλά με νερό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό σαμπουάν για βλεφαρίδες και φρύδια. Αυτά τα απαλά προϊόντα κάνουν εξαιρετική δουλειά στο να απομακρύνουν τυχόν ρύπους, σμήγμα και υπολείμματα μακιγιάζ.

Οι βλεφαρίδες που προετοιμάζονται με αυτόν τον τρόπο θα υποδεχτούν με χαρά τις ιδιότητες της μάσκαρα και θα εξασφαλίσουν ότι θα παραμείνει. Οι εύκαμπτες και ενυδατωμένες βλεφαρίδες προστατεύουν επίσης τα προϊόντα που θρυμματίζονται!

Πώς να εφαρμόσετε μάσκαρα - είναι ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων απαραίτητο;

Οχι απαραίτητα! Αν και είναι αρκετά σημαντικό για καλύτερα αποτελέσματα στο μακιγιάζ. Ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων που χρησιμοποιείται σωστά μπορεί σίγουρα:

  • να ανασηκώσει τις βλεφαρίδες σας,
  • να τους δώσει μια δυνατή καμπύλη,
  • να κάνει τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο μακριές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες;

Είναι αρκετά απλό και διαισθητικό. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα, αλλά να θυμάστε ότι ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων χρησιμοποιείται ΠΑΝΤΑ πριν την εφαρμογή της μάσκαρα! Η χρήση του πάνω από τη μάσκαρα μπορεί να σπάσει τις βλεφαρίδες!

  1. Μετακινήστε το ανοιχτό ψαλιδάκι βλεφαρίδων πιο κοντά στο μάτι και βεβαιωθείτε ότι όλες οι βλεφαρίδες βρίσκονται στο κενό μεταξύ της πάνω και της κάτω άκρης.
  2. Μόλις το κάτω άκρο πλησιάσει στη γραμμή των βλεφαρίδων, σφίξτε το με μέτρια δύναμη. Θυμηθείτε να κρατάτε μια απόσταση από τη γραμμή των βλεφαρίδων και μην τραβάτε το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων, καθώς μπορεί να σκίσετε τις βλεφαρίδες σας με αυτόν τον τρόπο.
  3. Περιμένετε 10-20 δευτερόλεπτα. Όσο περισσότερο πιέζετε τις βλεφαρίδες σας, τόσο πιο θεαματικό θα είναι το αποτέλεσμα.
  4. Ανοίξτε το ψαλιδάκι βλεφαρίδων και μετακινήστε το προς τις άκρες των βλεφαρίδων, στη συνέχεια κλείστε το ξανά και κρατήστε το για 5-10 δευτερόλεπτα - αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω την καμπύλη.
  5. Τελειώσατε! Εάν θέλετε να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματα, μπορείτε να επαναλάβετε τη δράση. Ωστόσο, θυμηθείτε να εφαρμόσετε τη μάσκαρα αμέσως μετά τη χρήση του ψαλιδιού βλεφαρίδων. Αυτό θα φτιάξει καλά την καμπύλη.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν θέλετε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα του ψαλιδιού σας, μπορείτε να το ζεστάνετε απαλά, χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, πιστολάκι μαλλιών. Οι βλεφαρίδες είναι τρίχες, τελικά, και διαμορφώνονται καλύτερα χρησιμοποιώντας θερμότητα.

Πώς να εφαρμόσετε μάσκαρα - ας φτάσουμε σε αυτό!

Συμπέρασμα. Αν έχετε ήδη καθαρίσει καλά τις βλεφαρίδες σας και τις έχετε καμπυλώσει με το ψαλιδάκι βλεφαρίδων σας, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο κύριο θέμα: πώς να εφαρμόσετε τη μάσκαρα; Η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών απλώς σέρνει το βουρτσάκι πάνω από τις βλεφαρίδες, ξεκινώντας συχνά από το μεσαίο μέρος, και αυτό είναι το τέλος. Υπάρχει κάτι κακό σε αυτό; Όχι - αν σας αρέσει να τονίζετε τις βλεφαρίδες διακριτικά, αυτή είναι η προσωπική σας επιλογή. Ωστόσο, η γραμμή των βλεφαρίδων σας δεν θα φαίνεται πιο πυκνή και οι βλεφαρίδες δεν θα φαίνονται πιο μακριές και πυκνές. Εάν θέλετε να το αλλάξετε αυτό, πρέπει να δώσετε προσοχή σε αρκετούς σημαντικούς παράγοντες.

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ

Είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή στις ανάγκες των βλεφαρίδων σας και στο τι πραγματικά θέλετε να κάνετε με αυτές. Αν θέλετε να τις κάνετε να φαίνονται πιο μακριές, επιλέξτε μια μάσκαρα για μήκος, κατά προτίμηση μια που κάνει επίσης καμπύλη στις βλεφαρίδες. Είναι οι βλεφαρίδες σας λεπτές και ανοιχτόχρωμες; Μια μάσκαρα για όγκο θα είναι η καλύτερη λύση. Θέλετε μέγιστο μήκος, όγκο και καμπύλη; Επιλέξτε μια μάσκαρα 3 σε 1.

ΕΧΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΜΑΣΚΑΡΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

Ήρθε η ώρα για μακιγιάζ. Πώς να εφαρμόσετε τη μάσκαρα; Θυμηθείτε να καθαρίσετε το βουρτσάκι από την περίσσεια του προϊόντος αφού το σύρετε έξω, μπορείτε απλώς να το τρίψετε με ένα χαρτομάντιλο. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσετε να την εφαρμόζετε από τις ρίζες των βλεφαρίδων. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για να κάνετε τη γραμμή των βλεφαρίδων να φαίνεται πιο πυκνή, και τελικά αυτό είναι που θέλουμε όλες, σωστά; Κινώντας το βουρτσάκι προς τα πάνω κατά μήκος των βλεφαρίδων, προσπαθήστε να κάνετε ζιγκ-ζαγκ κινήσεις. Αυτό θα κατανείμει τέλεια το προϊόν στις βλεφαρίδες και οι βλεφαρίδες θα διαχωριστούν καλύτερα καθώς οι τρίχες από το βουρτσάκι μπορούν να φτάσουν στα κενά μεταξύ των βλεφαρίδων. Όταν στεγνώσει λίγο (περίπου 30 δευτερόλεπτα), τότε μπορείτε να προσθέσετε άλλη μια στρώση για να βελτιώσετε το αποτέλεσμα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν θέλετε να επιτύχετε ένα cat eye εφέ, απλώστε την πρώτη στρώση μάσκαρα από τη μέση του ματιού μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού. Μόνο τότε προσθέστε άλλη μια στρώση μάσκαρα σε ολόκληρες τις βλεφαρίδες.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΟΥ;

Εξαρτάται από το πώς νιώθετε για αυτό. Κάποιοι λένε ότι είναι ανάγκη γιατί, χωρίς αυτό, δημιουργείται αντίθεση στο βλέφαρο. Υπάρχει πολλή αλήθεια σε αυτό, ειδικά αν σας αρέσει να απλώνετε πολύ τη μάσκαρα σας. Φροντίστε λοιπόν να διατηρήσετε την ισορροπία. Εάν απλώσετε μόνο μία λεπτή στρώση στις βλεφαρίδες σας και δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να το κάνετε την επόμενη φορά. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι εάν τα μαλλιά σας είναι ανοιχτόχρωμα (ξανθά, τζίντζερ), οι υπερβολικά χρωματισμένες βλεφαρίδες μπορεί να κάνουν άσχημη αντίθεση με τα χαρακτηριστικά σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ;

Υπάρχουν δύο τεχνικές. Η μια επικαλύπτει τις κάτω βλεφαρίδες κρατώντας το βουρτσάκι κάθετα. Αγγίξτε τις βλεφαρίδες με την άκρη απο το βουρτσάκι και βεβαιωθείτε ότι οι βλεφαρίδες είναι διαχωρισμένες με αυτόν τον τρόπο. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλά για κοντές κάτω βλεφαρίδες. Όσοι έχουν μακρύτερες κάτω βλεφαρίδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το βουρτσάκι με τον τυπικό τρόπο, κρατώντας το οριζόντια και μετακινώντας το από τη μία πλευρά στην άλλη. Προσαρμόστε τη μέθοδο στις ανάγκες σας και δείτε πόσο άνετα θα είστε!

Πώς να εφαρμόσετε μάσκαρα - είναι δυνατόν να ενισχύσετε τα αποτελέσματα της μάσκαρα ακόμα περισσότερο;

Λοιπον ναι. Εκτός από απλά να προσθέσετε περισσότερες στρώσεις μάσκαρα ή να χρησιμοποιήσετε ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων, μπορείτε να επενδύσετε σε μια βάση για μάσκαρα. Αν έχετε συναντήσει ποτέ τον όρο διάφανη μάσκαρα, περί αυτού πρόκειται. Αυτός ο τύπος προϊόντος έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την αντοχή του μακιγιάζ, να πυκνώνει και να επιμηκύνει τις βλεφαρίδες, να τους δίνει καμπύλη, καθώς και να τις θρέφει.

Αυτό το προϊόν εφαρμόζεται στις βλεφαρίδες αμέσως πριν την εφαρμογή της μάσκαρα. Το primer για μάσκαρα διαχωρίζει με ακρίβεια τις βλεφαρίδες και τις καλύπτει ομοιόμορφα, αυξάνοντας τον όγκο και το μήκος τους. Σχηματίζει μια βάση στις βλεφαρίδες, επιτρέποντας στη μάσκαρα να τις επικαλύψει ομοιόμορφα, κάνοντάς την να κολλάει καλύτερα λόγω των ελαστικών ιδιοτήτων του primer - η μάσκαρα δεν θα θρυμματιστεί ή μουτζουρωθεί κάτω από τα μάτια.

Η διάφανη μάσκαρα περιέχει θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά όπως εκχυλίσματα βοτάνων και πανθενόλη. Κάνουν τις βλεφαρίδες πιο λείες, τους δίνουν λάμψη, αυξάνουν τη σύνθεση πρωτεϊνών και τις ενισχύουν σημαντικά.

Πώς να εφαρμόσετε μάσκαρα - φροντίδα για τη μάσκαρα σας

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να εφαρμόσετε τέλεια τη μάσκαρα σας - εάν δεν περιποιηθείτε τη μάσκαρα σας σωστά, δεν θα κάνει πολλά. Αξίζει να φροντίζετε τα καλλυντικά σας και να προσπαθείτε να παρατείνετε τη ζωή τους χρησιμοποιώντας τα σωστά. Το ίδιο απαιτεί και η μάσκαρα. Εκτός από την αποθήκευση σε αρκετά σταθερή θερμοκρασία, μακριά από τον ήλιο, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να κρατήσετε τον αέρα έξω από τη συσκευασία. Προσπαθήστε να σύρετε το βουρτσάκι προς τα μέσα και προς τα έξω με ελαφριά γωνία, έτσι ώστε να μπαίνει λιγότερος αέρας και να μην στεγνώσει πολύ σύντομα η μάσκαρα. Μην μετακινείτε ποτέ το βουρτσάκι πάνω-κάτω για να πάρετε περισσότερο προϊόν! Απλώς βγάλτε το βουρτσάκι απαλά και γείρετε το υπό γωνία για να μαζέψει περισσότερη μάσκαρα. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με αυτόν τον τρόπο καθώς δεν θα χρειαστεί να τα ξοδέψετε σε άλλη μάσκαρα μετά από ένα μήνα.



Γράψτε ένα σχόλιο. Θα δημοσιευτεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή.
Πολιτική Απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, όπως και cookies τρίτων για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησής σας οποτεδήποτε θελήσετε. Δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση όλων των cookies;

Πολιτική Απορρήτου