Τα απαραίτητα του τεχνίτη βλεφαρίδων: Τσιμπιδάκι για εξτένσιονς βλεφαρίδων

Τα απαραίτητα του τεχνίτη βλεφαρίδων: Τσιμπιδάκι για εξτένσιονς βλεφαρίδων

Οι τεχνίτες βλεφαρίδων μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές βλεφαρίδες που διαρκούν για εβδομάδες και μας εξοικονομούν χρόνο κατά τη διάρκεια του πρωινού μας μακιγιάζ. Ωστόσο, για να είναι πλήρως αποτελεσματική η δουλειά τους - χρειάζονται καλό τσιμπιδάκι για βλεφαρίδες. Μάθετε γιατί αυτά τα αξεσουάρ επέκτασης βλεφαρίδων είναι τόσο σημαντικά.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο τσιμπιδάκι για εξτένσιονς βλεφαρίδων και στο κανονικό τσιμπιδάκι;

Με την πρώτη ματιά, αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το θέμα, η διαφορά είναι μόνο στην εμφάνιση. Τα κανονικά τσιμπιδάκια, που πιθανότατα έχετε στο τσαντάκι του μακιγιάζ σας, είναι μικρά και οι άκρες τους πρέπει να συναντώνται σωστά για να πιάνετε με ακρίβεια μικρά πράγματα, όπως ανεπιθύμητες, σκόρπιες τρίχες φρυδιών.

Τι συμβαίνει με τα τσιμπιδάκια για εξτένσιονς βλεφαρίδων; Τα αξεσουάρ που έχουμε αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι πραγματικά επαγγελματικά. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αυτών των εργαλείων είναι υψηλής ποιότητας καθώς είναι υπεύθυνα για την άνεση τόσο της στυλίστριας όσο και του πελάτη της. Εξασφαλίζουν ακριβές κράτημα μεμονωμένων ψεύτικων βλεφαρίδων, βάζοντάς τες σε κόλλα και εφαρμόζοντάς τες σε φυσικές βλεφαρίδες. Τα τσιμπιδάκια για εξτένσιονς βλεφαρίδων είναι εξαιρετικά ελαφριά και αρκετά εύκαμπτα, και ως εκ τούτου - απίστευτα εύχρηστα. Γιατί έχει τόση σημασία;

Τσιμπιδάκια για εξτένσιονς βλεφαρίδων - μια προέκταση του χεριού ενός επαγγελματία

Από το 2005, από τις πρώτες μέρες της επέκτασης βλεφαρίδων (κυρίως με την κλασική μέθοδο), η δημοτικότητα αυτής της θεραπείας αυξήθηκε σταθερά, αλλά δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί πελάτες που ήθελαν να τη δοκιμάσουν τότε. Οι στυλίστες χρησιμοποίησαν τσιμπιδάκια από νορβηγικό χάλυβα, που ήταν όντως το ιδανικό εργαλείο για την εποχή, ήταν αρκετά βαριά όμως. Καθώς η διαθεσιμότητα της θεραπείας και η φήμη της αυξανόταν, τα ινστιτούτα αισθητικής είχαν όλο και περισσότερους πελάτες και οι στυλίστες των βλεφαρίδων άρχισαν σιγά-σιγά να αισθάνονται την πίεση που προκαλείται από τη συνεχή εργασία με τέτοια τσιμπιδάκια.

Γι' αυτό επί του παρόντος, χρησιμοποιούνται ελαφριά και ακριβή αξεσουάρ που δεν καταπονούν τους καρπούς ή τα δάχτυλα του στυλίστα κατά τη διάρκεια πολλών ωρών δημιουργίας διαφόρων στυλ βλεφαρίδων. Οι άκρες στο τσιμπιδάκι για εξτένσιονς βλεφαρίδων είναι ποικίλες, επομένως κάθε τεχνίτης βλεφαρίδων μπορεί να δοκιμάσει διαφορετικές εκδοχές και να επιλέξει τα αξεσουάρ που θα κάνουν τη δουλειά του αποτελεσματική και άνετη.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Ακριβώς όπως τα χέρια μας, έτσι και τα τσιμπιδάκια για τις βλεφαρίδες συνηθίζουν την πίεση των δακτύλων μας. Γι' αυτό κάθε φορά που αγοράζετε νέο τσιμπιδάκι για εξτένσιονς βλεφαρίδων, παρόλο που προέρχεται από την ίδια μάρκα και έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, στην αρχή, θα νιώθετε ότι κρατάτε εντελώς διαφορετικό τσιμπιδάκι στο χέρι. Αυτό το αξεσουάρ προσαρμόζεται στα χέρια και στη δουλειά μας.

Τσιμπιδάκι για εξτένσιονς βλεφαρίδων - ποιους τύπους ξεχωρίζουμε;

Η εφαρμογή των εξτένσιονς βλεφαρίδων απαιτεί όχι μόνο επιδεξιότητα και υπομονή αλλά και τα σωστά αξεσουάρ. Το τσιμπιδάκι για τις βλεφαρίδες είναι βασικό μέρος αυτής της διαδικασίας, επομένως κάθε στυλίστας βλεφαρίδων πρέπει να έχει αρκετά μεγάλο και ποικίλο απόθεμα από αυτά. Χωρίζονται σε δύο τύπους:

  • ίσια τσιμπιδάκια - η κύρια λειτουργία τους είναι να διαχωρίζουν τις βλεφαρίδες, οι μακρόστενες άκρες του γλιστρούν ανάμεσα στις βλεφαρίδες, ώστε να διαχωρίσουμε τη μία βλεφαρίδα που χρειαζόμαστε, στην οποία θα κολλήσουμε αμέσως μια ψεύτικη βλεφαρίδα ή ένα τουφάκι ψεύτικων βλεφαρίδων,
  • κυρτά τσιμπιδάκια - ο ρόλος τους είναι λίγο διαφορετικός, καθώς χρησιμοποιούνται για να πιάνουν τις βλεφαρίδες από το δίσκο, να τις εφαρμόζουν στις πραγματικές βλεφαρίδες και πάνω απ' όλα - να μας διευκολύνουν να δημιουργήσουμε βεντάλιες βλεφαρίδων.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τα κυρτά τσιμπιδάκια διαφέρουν όχι μόνο στις άκρες αλλά και στη σχεδίαση ολόκληρης της λαβής. Είναι κωνικά στην περιοχή που υποδεικνύει πού πρέπει να ασκηθεί η πίεση κατά τη χρήση τους. Όταν θέλουμε να κλείσουμε το τσιμπιδάκι στο μέγιστο, εδώ πατάμε πιο δυνατά τον αντίχειρά μας. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να προσαρμόσετε τη δύναμη που χρησιμοποιείτε στον τύπο που έχει το τσιμπιδάκι σας. Εάν η πίεση είναι πολύ δυνατή, τα εύκαμπτα τσιμπιδάκια θα αρχίσουν να λυγίζουν και θα αφήσουν τις βλεφαρίδες να γλιστρήσουν ενδιάμεσα, αντί να τις πιάνουν καλά.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε τσιμπιδάκι για εξτένσιονς βλεφαρίδων;

Η επιλογή στο τσιμπιδάκι για εξτένσιονς βλεφαρίδων εξαρτάται από τις προτιμήσεις και την τεχνική του στυλίστα που αναπτύσσει με την πολυετή εμπειρία. Δεν είναι ότι το σχήμα της άκρης στο τσιμπιδάκι (οπλή, σε σχήμα L ή γωνία 40°) αντιστοιχεί σε μια συγκεκριμένη μέθοδο επέκτασης. Τα τσιμπιδάκια έχουν διαφορετικά προφίλ για την άκρη τους, έτσι ώστε κάθε τεχνίτης βλεφαρίδων να μπορεί να βρει το κατάλληλο εργαλείο για τον εαυτό του.

Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε τσιμπιδάκι:

  • Το υλικό στο τσιμπιδάκι για βλεφαρίδες. Ο ανοξείδωτος ή ο χειρουργικός χάλυβας είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς το τσιμπιδάκι θα είναι απλώς πιο ανθεκτικό, με αντίσταση στη φθορά και θα σας εξυπηρετήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, ο καθαρισμός του θα είναι πολύ πιο εύκολος.
  • Η εργονομία στο τσιμπιδάκι για βλεφαρίδες. Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε συγκεκριμένο τσιμπιδάκι, ελέγξτε αν το σχήμα του είναι άνετο για εσάς. Αυτό είναι το κλειδί για όμορφο στυλ καθώς τα σωστά διαμορφωμένα αξεσουάρ διευκολύνουν τη δουλειά σας και δεν καταπονούν τον καρπό σας.
  • Η δύναμη σύσφιξης στο τσιμπιδάκι για βλεφαρίδες. Έχει μεγάλη σημασία και καλό είναι να επιλέγετε τσιμπιδάκια με ήπια δύναμη σύσφιξης. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το styling βλεφαρίδων σημαίνει πολλές ώρες δουλειάς και δεν πρέπει να καταπονείτε τα χέρια σας στη διαδικασία.
  • Το σχέδιο στο τσιμπιδάκι για βλεφαρίδες. Επιλέξτε το μινιμαλισμό και διαλέξτε απλό ασημένιο τσιμπιδάκι χωρίς στολίδια, όπως μπογιά στα χερούλια, τα οποία θα φύγουν κατά τον καθαρισμό του αξεσουάρ και δεν θα φαίνονται πλέον καλαίσθητα. Αντίστοιχα, αποφύγετε τα γαλβανισμένα τσιμπιδάκια (χρυσό χρώμα) ή αυτά από ατσάλι «ουράνιο τόξο». Ο καθαρισμός του σε υπερηχητικό πλυντήριο ή με ισχυρά χημικά θα προκαλέσει άσχημους αποχρωματισμούς.
  • Θα πρέπει να είναι χειροποίητα. Όταν αγοράζετε τσιμπιδάκια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για μια πολύ ακριβή εργασία, πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα είναι καλοσχηματισμένα και καλής ποιότητας. Μόνο τα χειροποίητα τσιμπιδάκια ελέγχονται επαγγελματικά και δοκιμάζονται σωστά.

Τσιμπιδάκια για εξτένσιονς βλεφαρίδων - ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα τσιμπιδάκια βλεφαρίδων μονής και διπλής λαβής;

Τα τσιμπιδάκια βλεφαρίδων χωρίζονται σε μονής και διπλής λαβής. Ο σφιγκτήρας είναι το σημείο που κλείνουν τα τσιμπιδάκια. Αυτό είναι το μόνο τεχνικό χαρακτηριστικό στα τσιμπιδάκια που τα διαφοροποιεί ως προς την εφαρμογή.

  • Τσιμπιδάκι μονής λαβής - όταν είναι κλειστό, οι άκρες της τσιμπίδας συναντώνται αμέσως σε όλο τους το μήκος.
  • Τσιμπιδάκι διπλής λαβής - όταν είναι κλειστό, οι άκρες των λαβίδων συναντώνται μόνο σε ένα μέρος και μόνο μετά την αύξηση της πίεσης (σφίξιμο των λαβίδων), όλες οι άκρες ενώνονται σε όλο τους το μήκος.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Τα τσιμπιδάκια μονής λαβής εξασφαλίζουν ακριβές πιάσιμο και εφαρμογή των βλεφαρίδων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη δημιουργία βεντάλιας βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας τις μεθόδους rolling on a strip ή interleaving. Τα τσιμπιδάκια διπλής λαβής διευκολύνουν τη δημιουργία βεντάλιας βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας τη μέθοδο shimmy, η οποία είναι η πιο δημοφιλής και ταχύτερη μέθοδος δημιουργίας βεντάλιας βλεφαρίδων. Πώς λειτουργούν αυτές οι διαφορετικές μέθοδοι;

Μέθοδοι δημιουργίας βεντάλιας βλεφαρίδων

Υπάρχουν 5 μέθοδοι δημιουργίας βεντάλιας βλεφαρίδων, και συγκεκριμένα:

  • Η μέθοδος shimmy - χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκι διπλής λαβής, πιάνουμε τον αριθμό των βλεφαρίδων που μας ενδιαφέρουν που βρίσκονται σε μια λωρίδα κόλλας. Σφίγγουμε απαλά το τσιμπιδάκι (ώστε οι βλεφαρίδες να βρίσκονται στον ασυμπίεστο χώρο ανάμεσα στις δύο άκρες) και με ελάχιστες κινήσεις κουνάμε το τσιμπιδάκι από τη μία πλευρά στην άλλη μέχρι να απλωθούν οι βλεφαρίδες και να σχηματιστεί μια βεντάλια. Στη συνέχεια σφίγγουμε στο μέγιστο το τσιμπιδάκι, ξεκολλάμε τη βεντάλια από τη λωρίδα, και την απλώνουμε στο μάτι.
  • Η μέθοδος lean and pick-up - αυτή η μέθοδος που έχει σχεδιαστεί για 2D βλεφαρίδες περιλαμβάνει το πιάσιμο δύο βλεφαρίδων από την άκρη της λωρίδας των βλεφαρίδων με το τσιμπιδάκι και την αφαίρεσή τους με μια κίνηση σαν τράβηγμα. Φυσικά, αυτό πρέπει να γίνει απαλά για να μην καταστραφούν οι ευαίσθητες βλεφαρίδες.
  • Η μέθοδος rolling on the strip - πιάστε την απαραίτητη ποσότητα βλεφαρίδων από τη λωρίδα αλλά μόνο μέχρι το μισό του μήκους τους, ώστε να μην αφαιρεθούν εντελώς από τη λωρίδα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τις άκρες από το τσιμπιδάκι, ξύστε απαλά τις βλεφαρίδες μέχρι να σχηματίσουν μια σωστή βεντάλια, κλείστε το τσιμπιδάκι εντελώς και ξεκολλήστε τη βεντάλια για να την εφαρμόσετε στις φυσικές βλεφαρίδες.
  • Η μέθοδος interleaving - πιάστε τον επιλεγμένο αριθμό βλεφαρίδων από τη λωρίδα κόλλας και παρεμβάλτε τες λίγο πιο πέρα στη λωρίδα. Αυτό αυξάνει την ελευθερία στη δημιουργία βεντάλιας βλεφαρίδων. Με τις άκρες από το τσιμπιδάκι, χωρίστε τη βεντάλια βλεφαρίδων και, στη συνέχεια, εφαρμόστε τη σχηματισμένη βεντάλια στις βλεφαρίδες.
  • Η μέθοδος με τα δάχτυλα - πιάστε την απαραίτητη ποσότητα βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας το τσιμπιδάκι και σχηματίστε μια βεντάλια με τις άκρες των δακτύλων.

Η δημιουργία βεντάλιας βλεφαρίδων είναι μια τέχνη που απαιτεί ακρίβεια και εξάσκηση. Διαφορετικές τεχνικές εξασφαλίζουν διαφορετικά εφέ, από φυσικές βλεφαρίδες μέχρι πιο εκφραστικά στυλ βλεφαρίδων. Κάθε τεχνική απαιτεί επιδεξιότητα και η επιλογή της σωστής μεθόδου εξαρτάται μερικές φορές από το επιθυμητό αποτέλεσμα, τον τύπο των βλεφαρίδων που χρησιμοποιούνται και τις προσωπικές προτιμήσεις του τεχνίτη βλεφαρίδων και του πελάτη.



Γράψτε ένα σχόλιο. Θα δημοσιευτεί μόλις εγκριθεί από τον διαχειριστή.
Πολιτική Απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies, όπως και cookies τρίτων για τη χρήση εξωτερικών εργαλείων. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε δώσει τη συγκατάθεσή του, χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα περιήγησής σας οποτεδήποτε θελήσετε. Δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση όλων των cookies;

Πολιτική Απορρήτου